Hoppa till navigering Hoppa till innehåll

Smaka på det lokala

Restaurangen

Unna dig en kulinarisk resa där lokalt odlade och hållbara råvaror står i fokus, vi förädlar den arktiska mattraditionen med en sofistikerad touch. 

På Arctic Bath använder vi noggrant utvalda lokala produkter som mejeriprodukter, honung från trakten, viltkött, fisk, färska örter och bär som plockas från Norrbottens rika natur. Allt kött och all fisk vi serverar kommer från vilt, vilket betyder att de är fria från bekämpningsmedel och antibiotika.

Frukosten serveras med ett urval av hembakat bröd, charkuterier och ostar från närområdet, färska frukter och grönsaker samt à la carte-rätter. 
Till lunch erbjuder vår kock lätta måltider baserade på norrländska klassiker, där gästerna kan välja från en à la carte-meny.
Middagen, som avnjuts i vår intima restaurang, är en upplevelse för smaklökarna, där våra skickliga kockar serverar en elegant och minnesvärd matupplevelse.

Arctic Culinary Experience: En middags upplevelse med tre fasta menyer som roterar varje kväll. Detta alternativ kan anpassas efter gästernas allergier och kostbehov, som exempelvis vegetariskt och veganskt, om vi får veta det i förväg.

Kökschef - David Staf

Vår kökschef David Staf finner sin inspiration i den norrländska historien och landskapet.Under sina år i norrbotten har David samlat på sig recept som ärvts ned i generation från vänner och familj.

Han har skapat konceptet för Arctic Baths kök baserat på autentiska traditionella rätter som han har fört in i nutiden genom att kombinera dem med sina egna kreativa idéer och moderna matlagningstekniker. Hans vision är att arbeta i harmoni med naturen och dess element för att erbjuda en matupplevelse som både när och inspirerar.